WAREHOUSING


Dienstverlening van de Installatie Helden:

  • Na de aanlevering van een order via ons portaal zullen wij binnen 24 uur contact opnemen met de consument voor het plannen van de gewenste afspraak.
  • De consument ontvangt van ons een bevestigingsmail na het plannen van de afspraak. Daarnaast informeren wij de consument een dag voor de levering met een tijdsvenster.
  • Het orderpicken van de aangeleverde orders via ons portaal.
  • De opslag van witgoed, bruingoed & keukenapparatuur.
  • Indien gewenst kunnen we het apparatuur voor de consument voorzien van de factuur. 

MATERIAAL

Onze monteurs hebben altijd extra materiaal bij zich om zo nooit een klant teleur te hoeven stellen. Wanneer wij materialen moeten gebruiken voor bijvoorbeeld het verlengen van slangen, snoeren of het monteren van een contrastekker rekenen wij een meerprijs naar de consument toe.

MILIEUVRIENDELIJK

De oude apparaten en verpakkingsmateriaal die worden meegenomen bij de consumenten worden allemaal op de juiste wijze afgevoerd en gerecycled.

LOCATIE

De locatie waar we uw aankoop monteren dient goed bereikbaar & toegankelijk te zijn. Doorgangen smaller dan 65cm en lager dan 180cm dient u vooraf aan te geven. We bezorgen tot 4 hoog, m.u.v. de aanwezigheid van een bruikbare lift. Aansluitingen dienen binnen het bereik van snoeren en slangen te zijn en in goede staat te verkeren.

SERVICE

INSTALLATIE

HELDEN LEVERINGEN